Preferovaný jazyk a měna:
Ekoï Crazy Days!, až -60% 1 Bidon na nářadí zdarma k objednávce nad 4300 Kč

Fumiyuki BEPPU

Fumiyuki Beppu, narozený 10  
Filtrovat

Fumiyuki Beppu, narozený 10. dubna 1983 v Chigasaki, je japonský cyklista, od roku 2005 profesionál a člen týmu EF Education NIPPO World Tour.

V letech 2006, 2011 a 2014 se stal mistrem Japonska v silniční cyklistice a časovce a v roce 2008 mistrem Asie v silniční cyklistice. V roce 2009 se společně s Jukiou Araširem stali prvními japonskými jezdci, kteří dokončili Tour de France. Ve své kariéře se zúčastnil šesti Grand Tours (1 Tour, 4 Giros, 1 Vuelta), osmi světových a dvou olympijských her.

Fumiyuki Beppu pochází ze sourozenecké skupiny cyklistů. Její starší bratr Hadžime, bývalý závodník, se stal komentátorem cyklistických závodů v Japonsku. Její druhý bratr Takumi byl v letech 2000-2010 deset let profesionálním jezdcem, než se stal manažerem japonského kontinentálního týmu Aisan Racing...

Fumy je v Japonsku skutečnou legendou, a to jak pro svůj netypický původ.

V roce 2020 společnosti Fumy a EKOI společně uvedou na trh řadu cyklistického oblečení "FUMY Limited", která je inspirována japonskou kulturou a je spojením osobnosti společnosti Fumy a know-how společnosti EKOI.

 Newsletter

Formát e-mailu není správný. Zkontrolujte prosím své zadání.
Vyskytla se chyba.
Tento e-mail je již zaregistrován.
Registrace dokončena.

Nenechte si ujít nabídky EKOI a přihlaste se k odběru našeho Newsletteru

Pokračujte v nákupu na EKOI RACING Pokračujte v nákupu na EKOI CLASSIC