Hodnocení zákazníka Ekoi (53 337 hodnocení)

Hodnocení Čeština (256)
Přidat komentář

  • Kraťasy Gel injecté EKOI TEAM, Fluo žlutá 

    Martin V.
    Super

    06/17/19

    super

  • Dlouhé kalhoty EKOI LADY RUN, Černá 

    Marcela R.
    Dlouhé kalhoty Ekoi Lady Run

    06/06/19

    Krásné.
    Perfektně propracované.!!!

  • Dres EKOI TEAM, Červená 

    Marcela J.
    Dobra volba

    05/26/19

    Skvely dres...designove na jednicku, bezva kvalita.. bohuzel vsak spatna dopravni spolecnost UPC... Neskutecna arogance...

  • Láhev EKOI 600ML Průsvitná zelená 

    Martin B.
    Láhev EKOI 600ML Průsvitná zelená

    05/23/19

    good

  • Ponožky EKOI LINE PRO, Fluo zelená 

    Martin B.
    Ponožky EKOI LINE PRO,

    05/23/19

    Very good

  • Kraťasy EKOI Carbon Fiber 2 Proteam, Fluo zelená 

    Martin B.
    Kraťasy EKOI Carbon Fiber 2 Proteam, Fluo zelená - Velikost : XXL

    05/23/19

    Perfect

  • Kraťasy EKOI PRO SAT MEMORY 2 

    Ludek B.
    Kraťasy EKOI PRO SAT MEMORY 2

    05/22/19

    Super vložka

  • Kraťasy (gelová vložka) EKOI CYCLING FIGHT 

    Hrabovsky J.
    Skvele kratasy

    05/21/19

    Velikostni tabulka krasne odpovida, i kdyz bezne vozim L (182cm, 80kg), tak XL sedi suprove. Vlozka kvalitni

  • Dres EKOI CYCLING FIGHT, Černá 

    Daniel S.
    EKOI CYCLING FIGHT

    05/20/19

    Pěkné, kvalitní materiál, dobře ušité. Jen velikost opět neodpovídá konkurenci, naštěstí jsem sáhl pro o číslo větší.

  • Kraťasy (gelová vložka) EKOI CYCLING FIGHT 

    Daniel S.
    EKOI CYCLING FIGHT

    05/20/19

    Neseděla mně velikost, která mně u ostatní (Italské, Německé, Americké) konkurence sedí. TAkže nemohu produkt hodnotit, byl jsem nucen jej vrátit.

  • Láhev EKOI 600ML Bílá 

    Vyparina M.
    Fľaša

    05/18/19

    výborná fľaša na výjazdy. akurát na moj vkus príliš hladká, občas mám pocit že sa trochu šmýka v ruke

  • Letní návleky EKOI, Červená 

    Stanislav Š.
    letní návleky

    05/15/19

    příjemný elastický materiál bez zipu, navlékání bez problémů

  • Silniční boty EKOI STRADA Camo, Zelená 

    Stanislav Š.
    ekoi strada camo

    05/15/19

    lehká a hezká obuv na silniční kolo

  • Obruba GUERRA bílá 

    Roman P.
    Brýle GUERRA EVO

    05/14/19

    Výhoda nakonfigurování vzhledu brýlí, můžete si je upravit dle svých požadavků (obroučky i skla) při koupi i v budoucnosti, díky kvalitní nosní opěrce a pogumovaným raménkům během jízdy nekloužou na nose a pěkně sedí. Koncovky by ale mohly být trochu kratší. Zároveň nikde netlačí a díky nízké váze je necítíte ani po delší jízdě. Červené zorníky (kat. 3) krásně filtrují sluneční světlo, ale nezhoršují viditelnost když je šero. Zorníky jsou díky otvorům dobře odvětrané, takže se nerosí. Brýle dodány s pevným pouzdrem na zip a s čistícím sáčkem. Brýle doporučuji, zorníky fungují skvěle, brýle jsou pohodlné, dobře sedí i vypadají. Výhoda personalizace.

  • Hledí EKOI GUERRA EVO Revo červená Cat 3, obroučky černá briliant 

    Roman P.
    Hledí EKOI GUERRA EVO Revo červená Cat 3

    05/14/19

    Výhoda nakonfigurování vzhledu brýlí, můžete si je upravit dle svých požadavků (obroučky i skla) při koupi i v budoucnosti, díky kvalitní nosní opěrce a pogumovaným raménkům během jízdy nekloužou na nose a pěkně sedí. Koncovky by ale mohly být trochu kratší. Zároveň nikde netlačí a díky nízké váze je necítíte ani po delší jízdě. Červené zorníky (kat. 3) krásně filtrují sluneční světlo, ale nezhoršují viditelnost když je šero. Zorníky jsou díky otvorům dobře odvětrané, takže se nerosí. Brýle dodány s pevným pouzdrem na zip a s čistícím sáčkem. Brýle doporučuji, zorníky fungují skvěle, brýle jsou pohodlné, dobře sedí i vypadají. Výhoda personalizace.

  • Návleky na ruce EKOI Optimal Pro, černá-bílá 

    Vyparina M.
    navleky

    05/12/19

    Veľmi pekné, komfortné, milujem tie patenty na koncoch rukávou

  • Helma EKOI LEGENDE, Bílá / černá 

    Vyparina M.
    Legende

    05/12/19

    perfect light, comfort helmet.

  • Top s integrovanou podprsenkou EKOI LADY RUN Never Quit, Oranžová 

    Vyparina M.
    perfect

    05/10/19

    super kvalita a rovnako aj funkcnost

  • Rukavice Gel EKOI ROAD, Bílá 

    Roman P.
    Rukavice Gel EKOI ROAD, Bílá

    04/24/19

    Velikost v pořádku, sedí krásně, tenké, lehké, vycpávky přesně tam kde mají být. Velká výhoda, že jsou bez zapínání, po natažení jsou ještě kousek nad zápěstí. Vzdušné, na rukou vypadají pěkně. Natahovat opatrně a pomocí ouška, pro stahování by mohli být stahovací proužky pod prostředními prsty trochu větší/širší.
    Jinak rukavice vřele doporučuji, splňují vše, pohodlí, kvalitu i estetiku.

  • Zimní návleky na špičku EKOI, fluorescenční žlutá 

    Roman P.
    Zimní návleky na špičku EKOI, fluorescenční žlutá - Velikost : L

    04/24/19

    Výborná pomůcka pro chladnější čas, než se během švihu teplota trochu zvýší. Krásně chrání špičku nohy před chladem, větrem. S touto barvou jste na silnici viditelnější. Velikost na tretru 43 akorát, po sundání nezaberou v kapsičce moc místa. Nasazování i sundavání jednoduché a rychlé.

  • Rukavice EKOI SAT Ergonomic 

    Roman P.
    Rukavice EKOI SAT Ergonomic - Velikost : M

    04/24/19

    Velikost v pořádku, sedí krásně, lehké, ale krásně chrání před chladem při teplotách od +5°C, vycpávky přesně tam kde mají být. Velká výhoda, že jsou bez zapínání, po natažení jsou ještě kousek nad zápěstí. Na Dlani a prstech silikonové proužky pro bezpečné držení a ovládání páček brzd a řazení.
    Jinak rukavice vřele doporučuji, splňují vše, pohodlí, kvalitu i estetiku.

  • Deceleration primips digestion radiologically cushions, multi-faceted inflammation.

    04/18/19

    http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Buy Amoxicillin Amoxicillin 500mg Capsules oca.oxsk.ekoi.cz.rxj.wr http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/

  • Most rapidly, outgrowth game: set.

    04/18/19

    http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin 500mg Capsules Buy Amoxicillin lxl.mvqg.ekoi.cz.rxf.sd http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/

  • Návleky na boty EKOI COLD 2, Černá 

    Roman P.
    NÁVLEKY NA BOTY EKOI COLD 2

    04/16/19

    Vynikající návleky, v teplotách okolo 2 - 5 °C jsou nohy jako v peřince. Výhoda použití na MTB i silniční boty. Snadné navlékání i sundavání.

  • Sada ID VITAE 3 Samolepky 

    Roman P.
    Sada ID VITAE 3 Samolepky

    04/09/19

    Záměr vytvořit nálepky s QR kódem s údaji majitele které si nalepíte na kolo/přilbu hodnotím na jedničku, nicméně jsem si při objednání nevšiml, že je třeba se zaregistrovat v ID Vitae a že se hradí poplatek 3 eura měsíčně a že k Vaší identifikaci musí mít protistrana zřejmě rovněž registraci a nebo min. nahraný program. Takže nakonec nevyužiju a budu řešit jiným způsobem.

  • Náhradní výplň helmy AR13 Anti Insect 6 mm 

    Roman P.
    Náhradní výplň helmy AR13 Anti Insect 6 mm

    04/09/19

    Náhradní výstelky do přilby AR 13, jednoduchá instalace do přilby, plní svůj účel dobře.

  • Helma EKOI AR13, Bílá / černá brillant 

    Roman P.
    Helma EKOI AR13, Bílá / černá brillant - Velikost : L / XL

    04/09/19

    přilba je lehká, kvalitně zpracovaná, na hlavě sedí jak má, nikde netlačí, při obvodu hlavy 62 cm je velikost akorát s lehkou tolerancí pro dotažení kolečkem. Magnetický zámek podbradního řemínku funguje skvěle, hned si zvyknete na způsob zapínání a rozepínání. Trochu povoluje uchycení podbradního řemínku k magnetickému zámečku. Výhoda zabudované siťky proti hmyzu a nastavení polohy týlního pásku s kolečkem dle velikosti hlavy. Přilba dobře větrá, ale při chladnějším počasí oceníte, že není až moc otevřená.

  • He chief occur, tourniquets: tied muscles.

    04/04/19

    http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - 18 Buy Amoxicillin las.umjo.ekoi.cz.yzh.dl http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/

  • Ponožky EKOI SKINLIFE CARBON Černá 

    Zálom P.
    Pazlom

    04/02/19

    u velikosti kalhot XL je šířka nohavic dole užší než u rukávu dresu velikosti XL.
    Po prvním šlápnutí se oba zipy otevřou....

  • Přiléhavé zimní kalhoty EKOI Pro Gel Memory, černá 

    Zálom P.
    Pazlom

    04/02/19

    u velikosti kalhot XL je šířka nohavic dole užší než u rukávu dresu velikosti XL.
    Po prvním šlápnutí se oba zipy otevřou....

  • Mini taška EKOI 2018 

    Roman P.
    Mini taška EKOI 2018

    03/28/19

    Velmi praktický pomocník na přenášení a ochranu přilby a obuvi.Doporučuji.

  • Láhev EKOI 600ML Bílá 

    Roman P.
    Láhev EKOI 600ML Bílá

    03/28/19

    Neukapává přes uzávěr, standardní lahev.

  • Brýle Persoevo6 EKOI LTD, Bílá / Revo modrá 

    Jan Š.
    A co varianta s menším sklem

    03/21/19

    nebo také něco pro ženy velikost small face
    nelze z obrázku na webu si udělat představu o velikosti

  • Brýle Persoevo6 EKOI LTD, Bílá / Revo červená 

    Jan Š.
    A co varianta s menším sklem

    03/21/19

    nebo také něco pro ženy velikost small face
    nelze z obrázku na webu si udělat představu o velikosti

  • nedodání zboží

    03/20/19

    již od Prosince 2018 se snažím z e-shopu Ekoi dostat boty na které mi vznikl nárok objednávkou, urguji to telefonicky i písemně a stále nic, tak nevím co si o tom myslet, asi není zájem o spokojeného zákazníka. Zdeněk Popp

  • Termobunda EKOI EMBOSSED, Bílá 

    Vyparina M.
    Super

    03/18/19

    super

  • PERSO EVO 5

    03/13/19

    nakonfigurovat si brýle PERSO EVO 5 je takřka nemožné. Stále nějaké komponenty chybí, momentálně zatmavovací skla a žluté nosníky např. nekonečný příběh, slibují a slibují ale skutek utek ....

  • Termobunda EKOI DESIGN, Modrá 

    David K.
    Pokračování

    03/08/19

    Bundu jsem reklamoval a reklamace proběhla super, e-mailem jsem dostal vracenku, a do 10 dnů byla bunda zpět.

  • Monitor comfort; workloads overarching intradermal, ciprofloxacin.

    03/05/19

    http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/ - Amoxicillin 500mg Capsules Amoxicillin Online http://theprettyguineapig.com/amoxicillin/

  • Kraťasy EKOI ALTO SAT 

    Libor Š.
    nevhodná velikost

    02/19/19

    ač jsem zadal vše do kalkulátoru velikostí a konzultoval vše po tel. , velikost absolutně neseděla,dres byljako pytel a kalhoty visely na šlech ,po natažení (aby seděly v rozkroku) byli dlouhé a šle na ramenou volné...prostě větší... Navíc platím poštu za špatnou radu, takže né mou vinou

  • Zimní dres EKOI EKOI STAR, Červená 

    Libor Š.
    nevhodná velikost

    02/19/19

    ač jsem zadal vše do kalkulátoru velikostí a konzultoval vše po tel. , velikost absolutně neseděla,dres byljako pytel a kalhoty visely na šlech ,po natažení byli dlouhé a šle na ramenou volné...prostě větší...

  • Top s integrovanou podprsenkou EKOI LADY RUN Never Quit, Oranžová 

    Pavel S.
    Top s integrovanou podprsenkou EKOI LADY RUN Never Quit

    02/14/19

    Zatím jen vyzkoušeno, vzhledově vypadá pěkně, kvalitní provedení.

  • Zimní návleky na boty EKOI Cold Extrem 2018 

    Pavel S.
    Zimní návleky na boty EKOI Cold Extrem 2018

    02/14/19

    Kvalitní provedení, vyztužená špička. Neoprén 4 mm je použitelný i v mrazech. Používám na silnici i MTB. Doporučuji

  • Spodní termo top EKOI, Černá 

    Pavel S.
    Spodní termo top EKOI

    02/14/19

    Udrží tělo v suchu a v teple. Přiléhavé, mohlo by být trochu delší. Kvalitní provedení. Vyzkoušeno v zimě na běžkách i na kole.

  • Spodní termo top EKOI, Bílá 

    Pavel S.
    Spodní termo top EKOI

    02/14/19

    Udrží tělo v suchu a v teple. Přiléhavé, mohlo by být trochu delší. Kvalitní provedení. Vyzkoušeno v zimě na běžkách i na kole.

  • Sportovní taška EKOI Pro Cycling Team 

    Pavel S.
    Sportovní taška EKOI Pro Cycling Team

    02/14/19

    Kvalitně provedená taška s vychytávkami pro cyklisty a triatlonisty (vytahovací podložka na zem na převlékání/přezouvání). Gumy pro uchycení helmy.

  • Helma EKOI CORSA LIGHT černo-červená 

    Pavel S.
    Můj komentář k produktu Helma EKOI CORSA LIGHT černo-červená

    02/14/19

    Kvalitně provedená helma s dostatkem větracích otvorů, výhodou je magnetický uzávěr. Pro větší velikost hlavy nemusí sedět.

  • Návleky na boty EKOI Rainproof, Černá 

    Pavel S.
    Návleky na boty EKOI Rainproof

    02/14/19

    Nepromokavé návleky, které se dají použít při teplotách nad 0. Kvalitní provedení i materiál. Velikost odpovídá popisu.

  • Běžecké dlouhé kalhoty Dryarn EKOI RUN Černá 

    Zdenek S.
    Steidl

    02/10/19

    kvalitní materiál
    velice dobře padnou

  • Termobunda EKOI DESIGN, Modrá 

    David K.
    Rozpáraný zip

    02/10/19

    Bunda vypadá dobře, je dobře zateplená, rukávy dostatečně dlouhé.
    Zvláštní střih, vypadá jako frak, přední část je dost krátká, takže se dá použít pouze na kolo.
    Po prvním použití se mi začal párat přední zip. Za mně už nikdy, teď jenom sehnat dobrou svadlenku.

  • se ocupa receta medica para comprar cialis\r\n Lale

    02/03/19


    Terrific posts. With thanks.

    cialis 2 da 10
    generic cialis consecuencias por usar cialis
    buy cialis online

  • Kraťasy EKOI Carbon Fiber 2 Proteam, Červená 

    Jan S.
    Pěkný kraťáky

    02/01/19

    Moc dobře propracované a vyrobené kraťasy. Vložka je trochu větší, ale to asi nebude na škodu.

  • Dres EKOI COMP11 Full Black - Velikost ,Letní ponožky EKOI COMP11, Růžová

    01/31/19

    Kvalitní materiál, funkční a cenově dostupný. Děkuji

  • TRANSPORTNÍ VAK NA KOLO EKOI ČERNÝ 

    Pavel S.
    TRANSPORTNÍ VAK NA KOLO EKOI ČERNÝ

    01/25/19

    Nevyzkoušeno. Kvalitní provedení i materiál, uvnitř ochrana proti poškození při přepravě.

  • Pavel S.
    TEJPA EKOI EVO REFLEXNÍ ZELENÁ

    01/25/19

    Používám na běh v terénu a na běžky a následně na regeneraci. Slušná komprese na lýtka. Výhoda: hladký materiál, po kterém se nevysunují dlouhé elasťáky.

  • Zimní rukavice EKOI TACTIL HYBRIDE, černá 

    Monika S.
    Zimní rukavice Tactil Hybride

    01/25/19

    Pěkné rukavice, kvalitně ušité, na mě trochu dlouhé prsty, ale je to spíš tím, že mám extrémně malé ruce. Na šířku sedí parádně.

  • Cestovní taška EKOI Pro Cycling Team 

    Monika S.
    Taška 90 l

    01/25/19

    Taška je výborně ušitá, pěkně řešené kapsy, překvapilo mě trochu, jak je těžká, a že nemá nahoře ty gumové popruhy na helmu (které na obrázku jsou). Možná jsem jen dostala vadný kus, vracet ji kvůli tomu ale nebudu.

  • Přiléhavé kalhoty EKOI RUN Performance 

    Monika S.
    Běžecké kalhoty

    01/25/19

    Kalhoty jsou krásně ušité, perfektně sedí.

  • Kraťasy EKOI NSAT Černá 

    Ilja K.
    EKOI NSAT Černá

    01/17/19

    Kraťasy jsou super. Materiál a zpracování za jedna. Velikost dle tabulky bez problémů.

  • Silniční boty EKOI Strada Cristal, Červená 

    Ilja K.
    EKOI Strada Cristal

    01/17/19

    Tretry skvělý. Sednou přesně dle velikostní tabulky.

  • Triko EKOI Since 2001, Modrá 

    Ilja K.
    Triko EKOI Since 2001

    01/17/19

    Tričko má pěkný a pohodlný střih. Materiál ok a velikostní tabulka odpovídá.

  • Jan M.
    too narrow with heavy magnet

    01/13/19

    I've had this helmet for 9 months now, and overall I'm quite happy about it.
    It has just two things to say...
    First, the helmet is very narrow and with a cap it's impossible to wear due to pressure on the temples. With head circumference of 56cm I'd still take the bigger size next time.
    Second, the helmet is airy and super light, which is great in hot summer days. However, the claimed weight of 189g is actually 208g, and it's the magnet which adds to it.
    One little technical issue is the straps are not fixed well to the helmet at the back, but so far it did not have any influence to the usage.

  • Brýle Diablo Evo LTD, Bílá / Revo červená 

    Radek T.
    Brýle Diablo Evo LTD

    01/04/19

    Brýle Diablo Evo LTD-naprostá spokojenost splinily moje očekávání.

  • Zimní ponožky EKOI Thermolite CARBON FIBER 

    Radek T.
    EKOI Thermolite CARBON FIBER

    01/04/19

    Zimní ponožky EKOI Thermolite CARBON FIBER-naprostá spokojenost splinily moje očekávání.

  • Helma EKOI LEGENDE, Francie 

    Radek T.
    Top Produkt-Helma EKOI LEGENDE

    12/27/18

    EKOI LEGENDE-výborná komunikace s prodejcem,helma EKOI LEGENDE za skvělou cenu dobré dílenské zpracování hodně doplňků-
    náhradní polstrování,kožená taška atd..Skvělá věc pro všechny co rádi jezdí na kole!!!

  • Helma EKOI CORSA LIGHT černo-modrá 

    Ľubomír J.
    Helma EKOI CORSA LIGHT černo-modrá - Velikost : S / M

    12/19/18

    Dobre sadne, dobre odvetraná, veľkosť zodpovedá uvedenej veľkostnej tabuľke, t.j. max. do 58 cm.

  • Jiří M.
    vykradení zásilky

    12/11/18

    Při doručování zásilky se "přihodilo", že balík z Francie cestou do Plzně byl vykraden a doručen poloprázdný. Naštěstí o tom existoval zápis, takže se to dalo u f. EKOI reklamovat. Vše se vyřešilo velice rychle po telefonu, nebo emailem a bez jediného problému. Na zákonné lhůty si nikdo zbytečně nehrál a chybějící zboží dorazilo obratem. Děkuji ještě jednou za vstřícné a rychlé jednání, Váš ,,bronzový" zákazník J.Mandaus, Plzeň.

  • Vesta EKOI RAIN STOP, Černá 

    Petr Š.
    Vesta Rain Stop černá

    12/09/18

    Vřele doporučuji. Od EKOI mám spoustu oblečení, treter, přileb. Vesta nikdy nechybí v kapse dresu.Vynikajicí materiál, střih poměr cena výkon.Neprofouknea přitom se v ní člověk nepotí.Dobře sedí, mám 83 kg velikost XL.U oblečení při výběru doporučuji preferovat váhu, ne výšku.

  • Zimní kalhoty EKOI PRO SAT MEMORY 

    Jiří M.
    Nejnovější generace zimních kalhot EKOI navržených s LE CONFORT do -10°

    11/24/18

    Dnes 23.11.2018 jsem je obdržel a s radostí je jel vyzkoušet. Zimní ale nejsou ani náhodou, a do mrazu už vůbec ne; po půl hodině jízdy při +5° jsem se musel vrátit domů, zmrzlej jak sobolí ho.no. Zepředu i zezadu nohavic stejný slabý rubéčko, po nějaký membráně proti chladu ani stopy. Vyhodil jsem dva a půl tácu za hezký kalhoty do prosluněného jarního dne, který jsem vůbec nepotřeboval.

  • Tretry EKOI R3 LTD Black Mat 

    Jitka R.
    Tretry EKOI R3 LTD Black Mat

    11/21/18

    Přišly mi místo matných bez upozornění lesklé, byť máte matné v mojí velikosti na skladě!!!

  • Termobunda EKOI STAR, Bílá 

    Lubos K.
    TERMOBUNDA EKOI STAR, BÍLÁ

    11/21/18

    Nádherná a perfektně padnoucí termobunda - velikost M / výška 182 cm OK

  • Brýle EKOI ROAD FASHION Quickstep, černá 

    Martin M.
    Cena - vykon

    11/20/18

    Veľmi dobrý pomer cena - výkon

  • Helma EKOI CORSA LIGHT černo-červená 

    Martin M.
    Super

    11/20/18

    Prilbu som chcel kúpiť už dávno. Páčila sa mi po estetickej stránke. Keď už je doma tak som veľmi rád. Ľahučký, sedí perfektne a aero cover poteší hlavne v hlasnejšom počasí

  • TermoTop EKOI s kapucí 

    Martin M.
    Prvá vrstva

    11/20/18

    Veľmi dobrá voľba ako prvá vrstva. Kapuca poslúži aj ako ochrana krku

  • Energetický nápoj, Grep 

    Martin M.
    Energeticky nápoj

    11/20/18

    Kúpil som príchuť Grap no v reale produkt chutí ako soľ pomiešaná s glukózových praškom bez príchuti. Veľmi ma nápoj neočarila a pri dlhšom výjazde v teplom počasí bola chuť pre mňa vyslovene nepríjemná

  • TermoTop EKOI s kapucí 

    Martin M.
    Prvá vrstva

    11/20/18

    Veľmi dobrá voľba ako prvá vrstva. Kapuca poslúži aj ako ochrana krku

  • Láhev EKOI 600ML Průhledná 

    Martin M.
    Bidon

    11/20/18

    Veľmi zle sa vyberá z košíka a taktiež sa zle drží. Bidon je skoro úplne hladký. Uzáver na cucanie úplne dobre netesní

  • TermoTop EKOI s kapucí 

    Martin M.
    Prvá vrstva

    11/20/18

    Veľmi dobrá voľba ako prvá vrstva. Kapuca poslúži aj ako ochrana krku

  • Mikina s kapucí EKOI, Černá 

    Monika S.
    Běžecká mikina s kapucí

    11/16/18

    Nádherná mikina, parádně ušito, krásné barvy a sedí jako ulitá. Výrobek určitě doporučuji.

  • Helma EKOI AERODYNAMIC Magnetic Černá 

    Lubos K.
    HELMA EKOI AERODYNAMIC MAGNETIC ČERNÁ

    11/15/18

    Nádherná helma za přijatelnou cenu a perfektně sedí - velká spokojenost

  • Kraťasy EKOI MTB, Bílá 

    Josef K.
    Dotaz k mé objednávce č -884993

    11/07/18

    Kraťasy EKOI MTB jsem dostal v pořádku ale nedodaly jste 7872-40 Spodní kraťasy MTB EKOI 2018. Děkuji za vyřízení Klíma Josef

    V balíku nepřišel ani dárek od vás 8069-40 Tshirt EKOI 2018 Noir - L. Děkuji za vyřízení . Klíma Josef

  • Psn Account Generator No Survey 2019

    10/27/18

    Link below to get instant! PSN Card Generator 2018 2019
    psn card codes free
    Free Playstation Card Codes
    Get Psn Code 2019
    Free Ps4 Codes No Survey
    Free Ps4 Game Codes
    Free Ps4 Game Codes No Survey 2019
    Free Ps4 Game Codes No Survey No Download

  • Helma EKOI CORSA LIGHT Full Black 

    Adam K.
    skvela helma

    10/26/18

    Super, lehoucka, skvele sedi, neni to obrovskej skopek nad hlavou, daji se do ni klasicky zapichnout bryle, vsechno je nastavitelne a rozdelavatelne, lepsi jsem na hlave nemel, magnet funguje perfektne. mam mensi velikost, omylem jsem objednal tu vetsi (zdarma vymenili) a ta na me blembala, coz odpovida zmereni hlavy.

  • OZUBENÉ KOLEČKO EKOI FLASH LED 

    Adam K.
    dobre

    10/26/18

    blika dobre, zadni operky jsou z obyc plastu oproti standardnimu zamku v helme, kde jsou lepe tvarovane a ze silikonoveho plastu

  • Kraťasy Unitaille EKOI MORFO EVO 

    Erich K.
    Kraťasy Unitaille EKOI MORFO EVO - Velikost : Jednotná

    10/24/18

    nie som spokojný z vložkou , mam pocit že pri váhe 84 kg a výške 183 cm je to vložka malá. Hlavne ked človek jazdí 100km a viac.

  • Bundu proti větru do kapsy EKOI Rain Stop Černá 

    Martin M.
    Bunda “fukérka”

    10/19/18

    Celkove spracovanie OK. Trocha mi nesedí strih. L- pekne prilieha no je krátky. XL - je na dĺžku dobrá no už neprilieha. 182cm/78 kg

  • Bunda proti větru do kapsy EKOI Rain Stop Zelená fluorescenční 

    Erich K.
    BUNDA PROTI VĚTRU DO KAPSY EKOI RAIN STOP ZELENÁ FLUORESCENČNÍ

    10/11/18

    Veľkosť XXL podla tabuľky je mi veľlká ( padačkový efekt ) , na výšku 183cm/ 86kg funkčnosť proti vetru a vode super, človek sa v tom trochu potí pomohlo by viac vetracích otvorov.

  • Snímatelná skořepina pro helmu EKOI CORSA LIGHT, Matná černá 

    Erich K.
    EKOI CORSA LIGHT Matná černá - Velikost : S / M

    10/11/18

    Presný výlisok , presne zasadol na prilbu.

  • Sada 2 koncovek PERSOEVO, černá 

    Erich K.
    Sada 2 koncoviek PERSOEVO, čierna

    10/11/18

    Skvele presne sedia , bez problemov

  • Snímatelná skořepina pro helmu CORSA LIGHT AG2R 2018 

    Luboš S.
    Skořepina pro helmu CORSA LIGHT

    10/11/18

    Pasuje na helmu dobře - spokojenost.

  • Helma EKOI CORSA LIGHT bílo-modrá 

    Luboš S.
    EKOI CORSA LIGHT

    10/11/18

    Super helma, lehká a pěkná.

  • Přiléhavé kalhoty s gelovou vložkou EKOI Black Gold Elegance DRY 

    Lukáš M.
    Přiléhavé kalhoty s gelovou vložkou EKOI Black Gold Elegance DRY

    10/11/18

    Na 180cm a 73 kg velikost L perfektní

  • Kraťasy EKOI Belgie Limited Edition 100 

    Michal C.
    Velmi dobre

    09/13/18

    Nohavice su velmi dobre. Vlozka velmi pohodlna na dlhe vyjazdy.

  • free online casino slots orixq

    09/09/18

    virgin online casino free casino games slots casino online free slots games | https://onlinecasinodd.com/ - vegas world casino games https://onlinecasinodd.com/ - free casino

  • Zimní kombinéza EKOI GEL AERO Comp10, Červená 

    Ilja K.
    Zimní kombinéza EKOI GEL AERO Comp10, Červená - Velikost : L

    09/07/18

    Velice kvalitní spracování . Materiál pohodlný a příjemný. Sedí parádně . Velikost dle tabulky L. Změřeno na 189 cm.

  • Dres EKOI LTD, Černá 

    Vlastimil B.
    Dres EKOI LTD, Černá - Velikost : XL

    09/06/18

    Perfektní střih a materiál.

  • Trikot EKOI COMP11, černá-modrá 

    Ilja K.
    Trikot EKOI COMP11, černá-modrá - Velikost : XXL

    09/04/18

    Dres super. Materiál luxus a sedí parádně. Velikost dle tabulky.

  • Dres EKOI LTD, Žlutá 

    David J.
    Dres EKOI LTD

    09/04/18

    perfektní střih a materiál

  • Helma EKOI MTB First One, Černá mat 

    Radek G.
    Helma EKOI MTB First One, Černá mat - Velikost : L / XL

    08/25/18

    - dobrá cena
    - helma super sedí

  • NÁVLEKY EKOI OPTIMAL PRO, ČERVENÁ-BÍLÁ 

    Radek G.
    NÁVLEKY EKOI OPTIMAL PRO, ČERVENÁ-BÍLÁ - Velikost : L / XL

    08/25/18

    - nekloužou, tudíž splňují funkci, kterou mají.