Preferovaný jazyk a měna:
Ekoï Crazy Days!, až -60%

Jaké jsou nejlepší helmy na silniční kolo?

Po zjištění, jak si vybrat přilbu na silniční kolo, vás pravděpodobně zajímá, jaké jsou nejlepší přilby? Nejlepší přilba je především ta, která vám padne. Takže malý přehled nejlepších přileb vhodných pro každý trénink.

Hledáte univerzální přilbu?

Objevte přilbu Ekoï Corsa Light (dostupná v bílé a černé barvě).

Tato přilba, která je jedna z nejlehčích na trhu s hmotností nižší než 200 gramů u modelu S/M, může být vhodná jak pro silniční, tak pro horskou cyklistiku. Díky své nízké hmotnosti nabízí cyklistům, kteří ji nosí, bezkonkurenční pohodlí.

Kromě toho je mimořádně dobře odvětraná díky 24 větracím otvorům a její boční pásky jsou nastavitelné pod každým uchem. Diskrétně vás bude doprovázet i při projížďkách na kole po městě.

Hledáte špičkovou přilbu?

Objevte přilbu Ekoï Legend (dostupná v 7 barvách).

Tato vysoce odvětraná přilba (28 větracích otvorů) má vnitřní polypropylenovou klec pro lepší tlumení nárazů a zpevněnou ochranu v případě pádu.

Má také magnetickou smyčku a dodává se se 3 sadami pěny různých tlouštěk. Volitelně je možné pořídit průhledný plášť, který má zlepšit aerodynamiku, ale také chránit před deštěm. Navíc je na něj poskytována záruka 5 let proti všem škodám (s výjimkou pádu).

Hledáte aerodynamickou přilbu?

Objevte přilbu Ekoï AR14 (dostupná v 8 barvách).

Aerodynamická a lehká přilba? Ano, s tímto modelem, který váží pouhých 210 gramů ve velikosti S/M, je to možné. Existuje důvod, proč se několik profesionálních cyklistických týmů, jako je Cofidis nebo Lotto Soudal, rozhodlo nosit je při závodech.

Kdysi byl vyhrazen sprinterům, nyní může vyhovovat většině cyklistů díky 10 větracím otvorům, pečlivě rozmístěným tak, aby podporovaly aerodynamiku. Tento model navíc nabízí zvýšenou ochranu na skále a má magnetickou přezku pro snadné zapínání.


A nezapomeňte, že přilby jsou sice povinné pouze při jízdě na kole pro děti mladší 12 let, ale přesto se doporučuje nosit je v každém věku. Přilba je jediným doplňkem, který vám v případě pádu ochrání hlavu.

 Newsletter

Formát e-mailu není správný. Zkontrolujte prosím své zadání.
Vyskytla se chyba.
Tento e-mail je již zaregistrován.
Registrace dokončena.

Nenechte si ujít nabídky EKOI a přihlaste se k odběru našeho Newsletteru

Pokračujte v nákupu na EKOI RACING Pokračujte v nákupu na EKOI CLASSIC