Preferovaný jazyk a měna:
Nová kolekce Ekoï 2024: Dárky ZDARMA. 7 dní na využití nabídky! Zimní výprodej Ekoï: až -70 % sleva!

Jak vybrat cyklistickou přilbu s hledím?

Není povinné, ale velmi doporučené, nošení přilby pomáhá chránit hlavu při jízdě. Proč si nevybrat model vybavený tímto estetickým a užitečným doplňkem? Kromě stylu poskytuje kšilt trojnásobnou ochranu očí a obličeje. Podívejte se na naše tipy, jak se rozhodnout, kterou cyklistickou přilbu s hledím vybrat.

Proč si vybrat cyklistickou přilbu s hledím?

Přilba na silniční kolo, horské kolo, městské kolo, cykloturistiku... ať už se jedná o jakoukoli disciplínu, přilba s hledím nabízí několik výhod z hlediska ochrany:
hledí chrání oči před sluncem;
hledí chrání obličej v případě nepříznivého počasí;
hledí chrání před případnými očními výčnělky, které cyklista utrpí.
Je to také doplněk, který cyklistické přilbě dodává skutečný styl!!!

Výběr typu hledí

Na cyklistických přilbách existují dva typy hledí:
hledí připevněné k přední části přilby, které se zvedá nad oči: často se vyskytuje na městských a horských cyklistických přilbách.
Magnetické hledí, které se zvedá a spouští přes oči jako brýle: oblíbené u silničních cyklistů, ve městě získává na popularitě u městských cyklistů.
Některé modely přileb jsou vyráběny s integrovaným hledím, jiné umožňují hledí odejmout. Odnímatelný kšilt nabízí větší svobodu: můžete jej přizpůsobit povětrnostním podmínkám, vyměnit jej, pokud je poškozený, nebo jej vyměnit podle svého přání.

Výběr správné helmy pro vaši jízdu

Používáte kolo na dojíždění do práce nebo na projížďky po městě s rodinou? V nabídce je celá řada městských cyklistických přileb pro muže, ženy i děti. Skvěle se hodí pro cestování v zastavěných oblastech a dodávají vzhled městského životního stylu. Taková přilba, vybavená kšiltem, vás denně ochrání před rozmary počasí a udrží vaši hlavu a obličej v suchu.
Rádi jezdíte mimo vyšlapané cesty? Ve své sportovní verzi je hledí nezbytným doplňkem přilby na horské kolo. Stejně jako čepice zabraňuje oslnění a poskytuje ochranu před stříkajícím blátem. Obvykle je nastavitelná.
Jste nadšenec do silničních kol? Na rozdíl od přilby na horské kolo nemá přilba na silniční kolo výstupek nad hlavou. To by při jízdě v šikmé poloze omezilo výhled jezdce a zhoršilo by to tolik žádanou aerodynamiku. Upřednostňována je obrazovka se stínítkem. Kromě toho, že je účinnou ochranou proti UV záření, je také vynikající bariérou proti hmyzu! Vyrábějí se ve všech barvách a za všechny ceny, ale je důležité vybrat si helmu, která vám sedí a odpovídá velikosti vaší hlavy.
A je to, hledí odhalilo všechna svá tajemství! Nyní máte v ruce všechny prvky pro výběr své budoucí cyklistické přilby s hledím.

#EKOIMTB
Utilisez #ekoimtb et taguez @ekoimtb sur vos photos pour avoir une chance d'être mis en avant.

 Newsletter

Formát e-mailu není správný. Zkontrolujte prosím své zadání.
Vyskytla se chyba.
Tento e-mail je již zaregistrován.
Registrace dokončena.

Nenechte si ujít nabídky EKOI a přihlaste se k odběru našeho Newsletteru

Pokračujte v nákupu na EKOI RACING Pokračujte v nákupu na EKOI CLASSIC