Preferovaný jazyk a měna:
Nová kolekce Ekoï 2024: Dárky ZDARMA. 7 dní na využití nabídky! Zimní výprodej Ekoï: až -70 % sleva!

Cyklistické dresy s krátkým rukávem

Ekoï, partner renomovaných profesionálních týmů, doprovází jezdce na nejvyšší úrovni a snaží se zpřístupnit cyklistiku široké veřejnosti  
Filtrovat

Ekoï, partner renomovaných profesionálních týmů, doprovází jezdce na nejvyšší úrovni a snaží se zpřístupnit cyklistiku široké veřejnosti. Vizí společnosti Ekoï je nabízet vám technické a designové výrobky se skvělým poměrem kvality a ceny, abyste se při svých jízdách cítili pohodlně a podávali dobré výkony.

Cyklistický dres, který je klíčovým prvkem cyklistického oblečení, je nezbytnou součástí výbavy. Je speciálně navržen pro cyklistiku a dodává se v několika modelech v závislosti na zvolené disciplíně: silniční kolo nebo horské kolo. Jezdci na enduro nebo freeride volí volnější dresy s dlouhými rukávy, které jim poskytují větší volnost pohybu. Silniční závodníci dají přednost aerodynamickému dresu úzkého střihu, který působí jako druhá kůže.

Ať už si vyberete jakýkoli dres, budete ho moci nosit

Cyklistický dres je bez ohledu na jeho použití vyroben z prodyšné tkaniny, která zajišťuje dobré odvětrávání a odvod potu. Je důležité vybrat si pohodlný dres, ve kterém se budete cítit dobře. Laserový střih nebo silikonové proužky v pase a krátké rukávy zajišťují, že dres zůstane na svém místě. Ujistěte se, že váš cyklistický dres má vzadu kapsy s gumou. Budete je potřebovat na uložení ravita!

Ekoï vyvinula celou řadu barevných a moderních dresů: žlutý dres pro fanoušky Tour de France, dámské dresy přizpůsobené ženské morfologii, fluo dresy pro bezpečnost na silnici, vintage dresy atd. Stačí jen sladit dres s cyklistickými šortkami a můžete vyrazit na cestu!

 Newsletter

Formát e-mailu není správný. Zkontrolujte prosím své zadání.
Vyskytla se chyba.
Tento e-mail je již zaregistrován.
Registrace dokončena.

Nenechte si ujít nabídky EKOI a přihlaste se k odběru našeho Newsletteru

Pokračujte v nákupu na EKOI RACING Pokračujte v nákupu na EKOI CLASSIC