Preferovaný jazyk a měna:
Ekoï Crazy Days!, až -60% 1 Bidon s nářadím Ekoï ZDARMA při nákupu nad 4500 Kč

nejlepších 10 cyklistických oděvů pro ženy

Dámy, hledáte cyklistické oblečení na své vyjížďky, a proto chcete vědět jak vybrat cyklistické oblečení? Výběr střihů, které jsou přizpůsobeny ženskému typu postavy, vám zajistí neuvěřitelné zvýšení pohodlí a výkonu. Najděte našich 10 nejlepších cyklistických oděvů pro ženy: antologie kvalitního textilu kombinujícího technickou stránku a estetiku!

1. Dámský cyklistický dres

Objevte dres Ekoï Just for Her Colors.
Dres z řady Just For Her, vyvinutý speciálně pro ženy. Tento cyklistický dres s krátkým rukávem je ideální do teplého počasí a má úzký střih, který obepíná ženské tvary a poskytuje optimální pohodlí.
Je lehký a prodyšný a je k dispozici v 5 velikostech: od XS nebo XL. Tabulka velikostí vám umožní vybrat správné míry podle vaší váhy, výšky a velikosti hrudníku.
Tyrkysově modrý, bílý nebo bílo-černý, tento dres je ozdobou cyklistovy výbavy!

2. Šortky jen pro ni

Mnoho se toho nedozvíte: anatomie u mužů a žen se liší. Proto je normální, logické, a dokonce nezbytné vybavit se kraťasy, které jsou navrženy tak, aby respektovaly ženské tělo.
Objevte Ekoï Just for Her Colors Gel Short.
Tyto kraťasy bez ramínek splňují své poslání dokonale díky perforované gelové kůži, která splňuje požadavky ženské anatomie. Je elastický a pohodlný, nabízí optimální podporu stehen a pasu.
Ženský design a perfektně padnoucí dámský rozkrok.

3. Cyklistické šortky jedné velikosti

Objevte dámské kraťasy Spinning Ekoï Morfo Evo Grip.
Tyto kraťasy, které musíš mít v cyklistickém oblečení, se vyznačují tím, že jsou univerzální. Sedí všem dámským postavám! Bez ohledu na vaši váhu a velikost se její tkanina přirozeně přizpůsobí křivkám vašeho těla a zajistí efekt druhé kůže.
Je vybavena integrovanou kůží z paměťové pěny s vysokou hustotou, která zaručuje optimální odpružení a nesrovnatelné pohodlí. Třešnička na dortu: délku šortek na stehnech si můžete nastavit podle potřeby. Koncept stejně úžasný jako praktický!

4. Cyklistické spodní prádlo

Na 4. místě v naší desítce nejlepších dámských cyklistických oděvů objevíte Ekoï Lady Sleeveless Underwear.
Toto tílko, které je nezbytné pro rychlý odvod potu, se nasouká pod dres na všechny vaše letní vyjížďky. Má střih přiléhající k tělu a je ideální pro kombinaci s cyklistickou podprsenkou.

5. Spodní prádlo s krátkým rukávem

Objevte Ekoï Lady spodní prádlo s krátkým rukávem.
Tato verze cyklistického spodního prádla umožňuje letní i jarní a podzimní použití. Toto spodní tričko s krátkými rukávy, které je ideální pro střední období, je určeno pro ženy. vyrýsuje postavu pro maximální odvod potu při výletech a tréninku.

6. Cyklistická podprsenka

Objevte Ekoï Lady Bra.
Podprsenka je k dispozici v bílé a černé barvě a pomáhá udržet hrudník při šlapání. Při jízdě na kole, ať už na silnici, ve městě nebo v náročném terénu, dochází k neustálým vibracím, které mohou být pro hrudník traumatizující.
Tato podprsenka účinně chrání hrudník, aniž by ho stlačovala. Její sliby? Pohodlí, volnost pohybu, ochrana proti tření a prodyšnost.

7. Tepelný plášť

Objevte Zimní termobundu Ekoï Linea LTD.
Zcela nová zimní cyklistická bunda navržená pro výkonnostně zaměřené ženy. Termo bunda, která je nezbytnou výbavou pro jízdu v chladném počasí nebo za mrholení, poskytuje teplo a nepromokavost a má úzký střih. Rozhodně patří do naší desítky nejlepších dámských cyklistických oděvů.
Díky jeho neonově růžové barvě budete na silnici obzvlášť viditelní, což je pro cyklistu nezanedbatelný bezpečnostní bod. Termo bunda je k dispozici i v dalších barvách, které uspokojí přání každého z vás.

8. Nepromokavá bunda

Objevte bundu do deště Ekoï Shark.
Malá, ultralehká, stlačitelná bunda, kterou si můžete vzít s sebou na vyjížďky na kole v rozmarném počasí. Ergonomický a 100% voděodolný vás ochrání před deštěm: zůstanete v chladu a suchu po celou dobu tréninku.
V černé nebo bílé barvě vám jeho průhlednost umožní vidět design vašeho elegantního cyklistického dresu.

9. Dámská cyklistická obuv

Objevte Ekoï Carbon R5 Lady silniční obuv, která je k dispozici v 5 velikostech (od 37 do 41).
Jedná se o špičkovou cyklistickou obuv pro ženy. Tato bota je ručně vyrobena tak, aby splňovala nejnáročnější požadavky silničních cyklistů, a nabízí neuvěřitelný výkon. Kombinuje extrémní lehkost, tuhost, pohodlí a ergonomii, aby poskytovala bezkonkurenční přenos energie.
Chameleon pro překvapivý vzhled, jásavá neonově růžová, matná bílá nebo střízlivá černá, je jen na vás, jakou botu Just For Her si vyberete!

10. Cyklistická přilba

Přestože přilba není skutečným kusem oblečení, je důležitou součástí cyklistovy výbavy. Podívejte se na přilbu Ekoï Corsa Light.
Jeden z nejlehčích a nejprodávanějších modelů na trhu. Milovnice MTB nebo silničních kol jistě zaujmou její technické vlastnosti: plná skořepina, 24 větracích otvorů, pohodlná pěna Coolmax.
Dostupná přilba, ideální pro ženy, které hledají rychlost a aerodynamiku.

Top 10 nejlepšího dámského cyklistického oblečení: kontrolní seznam

Náš výběr v kostce, který vás dostane do sedla s cyklistickým vybavením přizpůsobeným ženskému typu postavy:
cyklistický dres Ekoï Just For Her Colors;
gelové šortky Ekoï Just For Her Colors;
dámské šortky Ekoï Morfo Evo Grip Spinning;
dámské triko bez rukávů Ekoï Lady Sleeveless;
dámské triko s krátkým rukávem Ekoï Lady Short Sleeve;
podprsenka Ekoï Lady;
zimní termobunda Ekoï Linea LTD;
bunda do deště Ekoï Shark;
silniční cyklistické boty Ekoï Carbon R5 Lady;
přilba Ekoï Corsa Light.

AKTUÁLNĚ NEJPRODÁVANĚJŠÍ VÝROBKY

 Newsletter

Formát e-mailu není správný. Zkontrolujte prosím své zadání.
Vyskytla se chyba.
Tento e-mail je již zaregistrován.
Registrace dokončena.

Nenechte si ujít nabídky EKOI a přihlaste se k odběru našeho Newsletteru

Pokračujte v nákupu na EKOI RACING Pokračujte v nákupu na EKOI CLASSIC