Preferovaný jazyk a měna:

Nejlepší oblečení na kolo do deště

Jízda v dešti na kole bez promočení na kost je možná! Stačí se jen umět správně vybavit oblečením přizpůsobeným dešti. S výběrem vám pomohou rady Ekoï, které vám pomohou vybrat si oblečení na kolo, když prší.

Všestranná softshellová bunda na kolo

Hledáte multifunkční bundu pro cyklistiku, ale i pro každodenní použití? Objevte Ekoï Softshell Evo 3 Jacket.
Softshellová bunda je vybavena 3vrstvým systémem a skládá se z technických materiálů, které vás ochrání před lehkým deštěm, chladem a vlhkostí:
aktivní membrána, která nabízí vynikající prodyšnost;
fleecový vnitřek, který vás udrží v teple;
voděodpudivá a větruodolná vnější tkanina.
Ergonomický střih a míra pohodlí, kterou poskytuje, činí z této bundy ideální alternativu k ponču nebo pláštěnce. Výhody: bez větru, optimální volnost pohybu, odvod potu.
Příležitostní cyklisté, turisté, městští cyklisté, outdoorové aktivity... softshellová bunda je spojencem všestranných sportovců pod mrholením!

Voděodolná bunda do deště

Hledáte bundu na kolo, která by odolala lijákům? Podívejte se na bundu do deště Ekoï Shark, která je k dispozici v černé a bílé barvě.
Tato bunda je nezbytným společníkem na silnici pro pravidelné jezdce, kteří chtějí šlapat do pedálů v dešti. Její 100% nepromokavá textilie zaručuje účinnou ochranu za nepříznivého počasí, aby vás udržela v suchu po celou dobu jízdy.
Velmi lehká a kompaktní, snadno se vejde do kapsy dresu. Nepromokavá bunda do deště je bezpochyby jedním z nejlepších cyklistických oděvů, když prší. Nezbytný doplněk výbavy silničního cyklisty, aby mohl čelit rozmarům počasí!

Termální bunda pro profesionály

Hledáte voděodolnou termobundu pro své silniční vyjížďky? Podívejte se na bundu Ekoï Pro Team Arkea Samsic Vlaanderen.
Bunda je určena pro náročné cyklisty a má úpravu WR, díky které je odolná proti dešti a vlhkosti. V kombinaci se zimním cyklistickým prádlem nabízí dokonalou tepelnou izolaci až do 0 °C.
Tato bunda splní očekávání silničních závodníků orientovaných na výkon, protože jim umožní vyrazit za každého počasí, ať už je větrno nebo deštivo. Právě díky jeho špičkovým technickým vlastnostem se ho profesionálové z týmu Arkea Samsic rozhodli nosit na závodech.

Voděodolné cyklistické punčocháče

Hledáte cyklistické oblečení, které ochrání vaše nohy před kapkami deště? Objevte zimní punčocháče Ekoï Gel Black Water Repellent.
Zatímco kalhoty do deště mohou být vhodné pro jízdu ve městě nebo na horském kole, nejsou vhodné pro intenzivnější použití, zejména na silnici. Přiléhavý, technický a prodyšný textil je pro šlapání do pedálů nezbytný, i když prší.
Proto Ekoï vytvořil tyto punčocháče, jejichž vodoodpudivá lycrová vrstva představuje účinnou bariéru proti lehkému dešti. Protože klouže po vlákně, voda se do látky nevsákne: nohy zůstanou pěkně v suchu. Díky skutečnému tepelnému komfortu a optimálnímu odvodu vlhkosti potěší milovníky silničních kol.

Voděodolné punčocháče profesionálů

Hledáte dokonalé punčocháče, které si poradí s rizikem silného deště? Podívejte se na Ekoï Waterproof Vlaanderen 3D Gel Winter Tights.
V těchto nepromokavých punčocháčích zůstanete v teple a suchu i při jízdě za nepříznivého počasí. Tento kvalitní výrobek v sobě spojuje tři cíle:
voděodolnost: jeho nepromokavá membrána odolá desetimetrovému vodnímu sloupci;
prodyšnost: jeho prodyšná tkanina propouští vzduch a vlhkost;
termoregulace: podšité fleecem punčocháče izolují od chladu.
Tyto punčocháče nosí profesionální tým Arkea Samsic a jsou volbou profesionálů!

Voděodolné návleky na obuv

Hledáte způsob, jak ochránit své nohy před deštěm? Podívejte se na Ekoï Návleky na boty do deště.
Pokud plánujete jezdit v dešti, je to návlek na boty pro vás. Tento nepromokavý obal, testovaný a schválený týmy Delko Marseille a Pro Arkea Samsic, chrání vaše nohy před promočením v lijáku.
Díky samosvornému nepromokavému zipu a tepelně utěsněným švům je obal na boty neproniknutelnou ochranou proti dešti a vlhkosti. Teď už víte, jaké je nejlepší cyklistické oblečení do deště. Správná výbava je tajemstvím toho, jak jezdit v suchu a přitom zůstat v suchu!

AKTUÁLNĚ NEJPRODÁVANĚJŠÍ VÝROBKY

 Newsletter

Formát e-mailu není správný. Zkontrolujte prosím své zadání.
Vyskytla se chyba.
Tento e-mail je již zaregistrován.
Registrace dokončena.

Nenechte si ujít nabídky EKOI a přihlaste se k odběru našeho Newsletteru

Pokračujte v nákupu na EKOI RACING Pokračujte v nákupu na EKOI CLASSIC